Welkom bij Dekker Projectontwikkeling


Wij zijn een kleine maar ambitieuze ontwikkelaar van vastgoed. Onze passie is het ontwikkelen, vermarkten en realiseren van duurzame woningen en vastgoed projecten. 

 

Landelijk Bouwen

Met ErfGoed Landelijk Bouwen ontwikkelen wij landelijke woningbouw projecten. Met uitzondering van Limburg zijn wij actief in alle Provincies. De projecten varieren van 4 tot 90 woningen, van authentieke dorpjes zoals Ansen (drenthte) tot aan grotere steden zoals Edam-Volendam. De focus ligt met name op onbebouwd gronden zoals weilanden en bebouwde gronden zoals agrarische ondernemingen en/ of  vervallen gebouwen. Als het plan landelijk kan worden willen we er graag iets mee doen. 

Agrarische vastgoed en Ruimte voor Ruimte

Wij verwerven diverse agrarische bedrijven in het kader van Ruimte voor Ruimte, onder andere;

- Warder 52 (melkveebedrijf)

- Achteresweg 4  Enter (varkensvermeerderingsbedrijf)

- Knooperf de Veldboer

- Om de Kamp 20 Ansen (melkveebedrijf)

 

Binnenstedelijke ontwikkelingen

De  complexere binnen stedelijke herstructureringen en uitbreidingen worden in Dekker Projectontwikkeling ontwikkeld. Kijkt u bij onze projecten naar een aantal referentie projecten zoals in Den Ilp (houthandel Sneek, 2ha), Zandzoom Heiloo (HBM 12,5ha) en Timmerfabriek De Vries kozijnen te Gorredijk (6,5ha).

 

 

Vastgoed portefeuille en verhuur

Door de jaren heen hebben wij verschillende locaties, gebouwen en woningen verworven. Met Huis en Boom investeren we in huurwoningen, ook in het starterssegment.

Naast de commerciele verhuur is ons huurbeleid met name gericht op sociale woningbouwhuur. 

Aankopen gronden

Vanuit onze visie “duurzame woningen op top locaties voor reële prijzen”, verwerven wij alleen gronden en projecten tegen de reële waarde. Wij hebben maar enkele dagen nodig om te bepalen of een grondpositie of project interessant genoeg is. Omdat we ook kunnen financieren kan de zaak vervolgens snel beklonken zijn. Hier hebben alle betrokkenen voordeel bij.

 

Wilt u meer informatie over Dekker Projectontwikkeling?


Neem dan telefonisch contact met ons op via 072-5115373 of mail ons en we geven u een duidelijke toelichting en antwoord. Mooi moment om nader kennis te maken!