Projectnieuws

6 berichten gevonden

Hoogste punt Warder Weide

10-04-2017 Een grote mijlpaal; Warder Weide heeft haar hoogste punt bereikt. Van de geschakelde woningen zijn alle dakkappen gelegd waardoor de eerste 8 (van 14) volumes zichtbaar worden. 
Hoewel de juiste materialisatie en kleurstellingen ontbreken begint de kwaliteit van het plan zichtbaar te…

Bouw Warder Weide gestart

03-02-2017 Nieuwbouw in Warder Weide eindelijk van start 
Na een lang ontwikkelingsproces en succesvolle verkoop kan begonnen worden met de bouw van het nieuwbouwproject aan de Warder Weide in Warder. Op vrijdag 3 februari markeerde wethouder Hans Schutt onder toeziend oog…

Sloop opstallen Warder 52 begonnen

26-09-2016 Maandag 29 september jl. is de de sloop van de opstallen van Warder 52 begonnen. De sloop duurt ongeveer 3 tot 4 weken. Direct na de sloop wordt er een bodemonderzoek uitgevoerd om zekerheid te krijgen alles schoon is. Hierna wordt de…

Start verkoop Warder Weide zaterdag 21 mei as

10-05-2016 Zaterdag 21 mei aanstaande zal de verkoop starten van het project Warder Weide. Op de Warder 52 zijn de bouwkavels uitgezet zodat u een goed beeld krijgt van het uitzicht en de situering van de woningen. 
Ook zijn de definitieve brochures, prijslijsten, optielijsten en overeenkomsten…

Bestemmingsplan Warder Weide onherroepelijk

14-04-2016 Op woensdag 13 april jl. heeft de Raad van State uitsrpaak gedaan tegen het aangetekende beroep tegen de gewijzigde vaststelling van Warder Weide. 
Kort samengevat heeft de Raad van State alle bezwaren van tafel geveegd waarmee het bestemmingsplan onherroepelijk is…

bericht 1 t/m 5
vorige-1-2-volgende