Projectnieuws

109 berichten gevonden

Bouw Linden Erven gestart

18-05-2016 Verheugd kunnen we u meedelen dat de bouw gestart is van Linden Erven. De bouw begint vanaf de Lindenlaan/Zuidstraat.
Op de dag van de start bouw zijn er gelijk enkele overeenkomsten getekend waarmee we direct na de zomervakantie met de bouw van de rijwoningen en halfvrijstaande woningen kunnen…

Start verkoop Warder Weide zaterdag 21 mei as

10-05-2016 Zaterdag 21 mei aanstaande zal de verkoop starten van het project Warder Weide. Op de Warder 52 zijn de bouwkavels uitgezet zodat u een goed beeld krijgt van het uitzicht en de situering van de woningen. 
Ook zijn de definitieve brochures, prijslijsten, optielijsten en overeenkomsten…

Start bouw Linden Erven

16-04-2016 De start van de bouw van de eerste woningen in het het project Linden Erven staat het punt om te beginnen. De verwachting is de aannemer begin mei een aanvang zal maken met de start bouw.
De start bouw van de geschakelde woningen staat gepland direct na de…

Eerste impressies Knooperf in concept

15-04-2016  
Normaal doen we dit niet maar omdat we de impressies van het Knooperf zo mooi vinden delen we hierbij alvast enkele concept impressies. 
De impressies moeten nog verder uitgewerkt worden en gecontroleerd worden op vorm, standpunt, kleur en materialisatie. Het zal daarom nog…

Bestemmingsplan Warder Weide onherroepelijk

14-04-2016 Op woensdag 13 april jl. heeft de Raad van State uitsrpaak gedaan tegen het aangetekende beroep tegen de gewijzigde vaststelling van Warder Weide. 
Kort samengevat heeft de Raad van State alle bezwaren van tafel geveegd waarmee het bestemmingsplan onherroepelijk is…

bericht 26 t/m 30
vorige-4-5-6-7-8-volgende